Maakunnan kehityksen kärjessä

Uusikymenlaakso.fi –nettisivut avattu

Kymenlaakson Sote- ja maakuntauudistuksen valmistelun verkkosivusto on avattu osoitteessa www.uusikymenlaakso.fi. Verkkosivuilta voi seurata Kymenlaakson valmistelutilannetta ja uudistuksen etenemistä.

Sivusto on tarkoitettu niin Kymenlaakson asukkaille kuin muutoksen parissa olevalle henkilöstölle. Sivuille päivitetään ajankohtaisia uutisia ja kootaan uudistukseen liittyvää materiaalia sekä uutiskirjeitä. Ajankohtaisten uutisten lisäksi sivujen kautta voi myös kysyä uudistuksesta tai antaa vinkkejä ja ideoita.

Sivuston visuaalinen ilme pohjautuu Kymenlaakson liiton graafiseen ilmeeseen ja värimaailmaan. Uudistukselle on luotu oma tunnus, jossa on maakunnan kartta. Valmisteluvaiheen tunnuslauseeksi on otettu Tehää yhes Kymenlaaksos. Tunnuslause ideoitiin sote-uudistuksen työpajassa ja se koettiin heti hyväksi koko valmistelua kuvaavaksi tunnuslauseeksi.

Sote- ja maakuntauudistus valmistelee ja käynnistää 1.1.2019 aloittavan Kymenlaakson maakunnan. Lähtökohtana ovat toimivat ja asiakaslähtöiset palvelut, toimintatapojen uudistaminen ja kustannusten nousun hillintä.

Lisätiedot:
Maku-viestintävastaava Ulla Silmäri, puh. 044 559 8651, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Sote-viestintävastaava Tarja Hurtta puh. 020 615 8858, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uudistuksen suunnittelussa ovat mukana Kymenlaakson Liitto, Haminan, Kouvolan ja Kotkan kaupungit sekä Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kunnat, Carea, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Etelä-Suomen aluehallintovirasto (ESAVI), Kymenlaakson pelastuslaitos.

Uusikymenlaakso.fi

e-max.it: your social media marketing partner