Maakunnan kehityksen kärjessä

Suomi100 Kymenlaaksossa

Kymenlaaksolainen Suomi100 juhlavuosi näkyy MEIDÄN KYMENLAAKSO-teeman alla.    

               

Voit siirtyä meidankymenlaakso.fi-sivustolla tästä. Löydät meidät myös facebookista sekä INSTAGRAMISTA #meidankymenlaakso. Suomi-Finland 100 Kymenlaakso uutiskirjeen voit tilata tästä.
Valtakunnallisia juhlavuoden valmisteluja koordinoi valtioneuvoston kanslian yhteydessä toimiva Suomi100finland- hanke.

Teemana Yhdessä

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Rakennetaan koko vuodeksi 2017 elävä ohjelma yhdessä eri toimijoiden kanssa. Juhlavuosi on avoin suomalaisille ja Suomen ystäville. On mahdollisuus tehdä itse ja antaa omalle yhteisölle, Suomelle.

Kuka tahansa voi ehdottaa hanketta Suomi100 - ohjelmaan. Ohjelmaan haetaan hankkeen nettisivuilla olevalla verkkolomakkeella. Hanke ilmoittaa sähköpostitse mukaan pääsystä. Ohjelmaan hyväksyminen tarkoittaa, että hanke voi käyttää Suomi100 - viestintätunnuksia. Mukaan voi hakeutua syksyyn 2017 saakka. Hankkeen toteuttaja vastaa rahoituksen järjestämisestä.

Valtioneuvoston kansliassa toimiva suomifinland100 - hanke järjesti syksyllä 2015 valtakunnallisen hankehaun ns. laajemman yhteistyön hankkeille, joiden kanssa voidaan sopia myös taloudellisesta yhteistyöstä. Rahoituspäätöksistä ilmoitetaan hankkeen esittäjälle. Mahdollisesta uudesta rahoitushausta ilmoitetaan erikseen.

Yhteyshenkilö on suomifinland100 - hankkeen päätuottaja Hannu Hyttinen; gsm 050 362 7161; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomi100 valmistelut Kymenlaaksossa

Kymenlaaksossa juhlavuositapahtumien valmistelu käynnistyi toukokuussa 2015. Nelisenkymmentä kymenlaaksolaista tai maakunnassa toeteuttavaa hanketta on liitetty Suomi100 -ohjelmaan.

Jos sinulla, yhdistykselläsi tai yritykselläsi on idea siitä, miten haluaisit juhlistaa sata vuotiasta Suomea, tulee sinun esittää ideasi valtioneuvoston kanslian yhteydessä toimivan suomifinland100-hankkeen hyväksyttäväksi sähköisellä lomakkeella. Kymenlaaksosta toivotaan runsaasti ohjelmaideoita.  

Ohjelmaidea voi olla vaikkapa tapahtuma, seminaari, koulutussarja, teko, näyttely tai teos. Jos ohjelmaideasi täyttää Suomi100finland - hankkee määrittelemät perusedellytykset, se pääsee osaksi Suomi100 - ohjelmaa ja saa oikeuden käyttää Suomi100 - tunnuksia. Yhdistyksen kannattaa tarkistaa keskusjärjestöltä, onko keskusjärjestö jo saanut ohjelmaidealla Suomi100 - tunnukset, jolloin paikallisyhdistys voi lähteä Suomi100 - ohjelmaa toteuttamaan.

RAHOITUS

Kymenlaakson liitto välittää avustuksia Kymenlaaksossa tapahtuville hankkeille, jotka on hyväksytty mukaan Suomi 100 -juhlavuoden viralliseen ohjelmaan.
Jäljellä oleva jaettavan tuen määrä on 32 000 euroa.

Haku on avoinna 31.12.2016 saakka.
16.5.2016 mennessä jätetyt hakemukset käsiteltiin kesä-heinäkuussa ja myönteisiä rahoituspäätöksiä tehtiin kaksi. 31.12.2016 mennessä jätetyt hakemukset käsitellään tammi-helmikuussa 2017.

Avustusta voi hakea henkilö, ryhmä tai organisaatio.

Hakemuksia arvioidaan seuraavin perustein:

·         Innovatiivisuus. Miten uudella ja erilaisella tavalla voidaan nostaa suomalaisuutta ja kymenlaaksolaisuutta.
·         Koululaiset ja nuoret ovat hankkeen kohderyhmänä.
·         Hanke ylittää kuntarajat ja edistää yhteistä kokemusta kymenlaaksolaisuudesta.

HAKULOMAKE JA TARKEMMAT OHJEET ALLA.
Hakulomake on suositeltavaa tallentaa omalle laitteelle ja aloittaa täyttäminen vasta sen jälkeen.

Jos haluat hakea alueellista Suomi 100 -avustusta, hae ensin mukaan Suomen virallisen juhlavuoden ohjelmaan osoitteessa www.suomifinland100.fi.

YHTEYSTIEDOT

Kymenlaakson Liiton aluekoordinaattorina toimii Ulla Silmäri; gsm 044 559 8651; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viesinnästä vastaa Pia Hurtta; gsm 050 406 1218; Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Suomi100 Kymenlaakso INFOPAKETTI:

 

Attachments:
Download this file (SUOMI 100 Kymenlaakso TIETOA.pdf)SUOMI 100 Kymenlaakso TIETOA.pdf[ ]1354 kB
Download this file (suomi 100 lomake suomenkielinen LOPULLINEN.PDF)SUOMI100 RAHOITUSHAKEMUS[ ]2286 kB
e-max.it: your social media marketing partner

Tagit: Suomi100