Maakunnan kehityksen kärjessä

Tietopalvelu

Kymenlaakson tietopalveluihin on koottu tietoa ja esittelyjä Kymenlaakson tilastoista ja ennusteista, paikkatietopalveluista sekä ennakointitoiminnasta. Lisäksi löydät materiaalipankista Liiton julkaisuluottelon, logot, vaakunan ja esitteet.

 Kartat ja paikkatieto sivuilla on tietoa paikkatiedosta ja sen roolista maakunnan suunnittelu- ja kehittämistyössä. Sivuilla on myös tietoa Liiton ylläpitämistä paikkatietojen katselu- ja latauspalveluista sekä linkkejä Kymenlaakson alueelta tuotettuihin paikkatieto- ja karttapalveluihin.

Tilastot ja ennusteet sivulle kootaan tilasto- ja ennustetietoa Kymenlaaksosta. Kymenlaakson tilastoja ja ennusteita on saatavilla sekä laajoina tilasto- ja ennustetietopaketteina että karttasarjoina. Lisäksi sivuilta löydät hyödyllisiä linkkejä muihin tilastoja ja ennusteita tarjoaviin palveluihin.

Ennakointi sivulla voit tutustua Kymenlaakson Liiton ennakointitoimintaan sekä Kaakkois-Suomen ennakointiverkoston toimintaan. Lisäksi sivulle on koottu hyödyllisiä linkkejä koulutukseen ja osaamiseen liittyvään ennakointitoimintaan sekä kansalliseen ennakointiin liittyen.

Tietopalvelun yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Maakuntasuunnittelija Elina Ronkanen +358 44 747 8511

Suunnitteluavustaja Pirjo Hakala +358 44 747 8505

e-max.it: your social media marketing partner