Lausuntoja pyydetään Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) ohjelmaehdotuksesta sekä alueellisista siirtymäsuunnitelmista ja ympäristöselostuksesta

Työ- ja elinkeinoministeriö pyytää lausuntoa Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) ohjelmaehdotuksesta, alueellisista siirtymäsuunnitelmista ja ympäristöselostuksesta. Suunnitelmat tullaan liittämään osaksi Euroopan komission hyväksymää Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelmaa.

Sekä JTF-ohjelmaehdotus että alueelliset siirtymäsuunnitelmat ovat koottu lausuntopalvelu.fi-sivustolle. Sieltä löytyy myös Kymenlaakson siirtymäsuunnitelma, josta on mahdollista toimittaa lausunto 8.8.2022 klo 16 saakka.

Uudistuva ja osaava Suomi

JTF:llä vastataan vähähiilisen siirtymän aiheuttamiin sosioekonomisiin ja ympäristöllisiin haittavaikutuksiin työllisyyden ja kestävien aluetalouksien turvaamiseksi. Turpeen energiakäytön puolittaminen vuoden 2030 loppuun mennessä vaikuttaa niin aluetalouksiin kuin työllisyyteenkin, ja JTF:n tehtävänä on monipuolistaa elinkeinoja ja sopeuttaa työvoimaa niillä alueilla, jotka ovat muutokselle kaikista haavoittuvaisimpia.


Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 747 8503

e-max.it: your social media marketing partner

| Laura Hämäläinen | Rahoitus

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PL 2, 45101 KOUVOLA
Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Koronapandemian johdosta teemme etätyötä. Asiakastapaamiset vain sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.