Haemme palvelukseemme määräaikaista ASIANHALLINTASIHTEERIÄ

ajalle 1.11.2021-30.4.2022. Työn jatkuminen vakinaisena tämän jälkeen on mahdollista. Asianhallintasihteeri vastaa liiton asiakirjahallinnosta kuten tiedonhallintasuunnitelman ylläpidosta, on asianhallintajärjestelmä Tweb:n pääkäyttäjä ja liiton arkiston vastuunalainen hoitaja sekä hoitaa asiakirjojen kirjaamisen. Tehtävä sisältää myös muita toimisto- ja talouspalvelutehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toiseen asteen ammatillinen tutkinto tai ammattikorkeakoulu-tutkinto sekä toimistojärjestelmien tuntemus. Arvostamme kunnallisen päätöksentekomenettelyn tuntemusta ja kokemusta asianhallinnasta.

Työpaikka sijaitsee Kouvolassa. Osittainen etätyö on myös mahdollista. Koeaika on 4 kuukautta. Palvelussuhteen ehtoihin noudatetaan KVTES:n määräyksiä. Valitun henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Tehtäväkohtainen palkka on 2 810,76 € sekä lisäksi maksetaan mahdolliset työkokemuslisät. Työn aloitus 1.11. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Harri Turkulainen, p. 045 126 1619, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hakemus lähetetään Kuntarekry.fi-sivuston kautta 30.9.2021 klo 12.00 mennessä.

e-max.it: your social media marketing partner

| Sanna Syrjäläinen | Ajankohtaista

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PL 2, 45101 KOUVOLA
Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Koronapandemian johdosta teemme etätyötä. Asiakastapaamiset vain sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.