Etelä-Suomen maakuntien liittojen EAKR-rahoitushaku avoinna 12.5.-16.6.2022

Uuden ohjelmakauden ensimmäiset Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) haut on nyt avattu. Uudenmaan liitto on avannut maakuntien liittojen yhteisen rahoitushaun koordinaatioonsa kuuluville maakuntien liitoille, joita ovat Kymenlaakson, Hämeen, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen liitot.

Haut ovat avoinna ja tukea haetaan uuden kauden sähköisessä EURA 2021 -järjestelmässä. Rahoitusta ohjaa kansallinen ohjelma Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 . Kymenlaakson liitto päättää alueensa kehittämisen painopisteistä ja valitsee rahoitettavat hankkeet. Uudenmaan liitto tekee juridiset rahoituspäätökset koordinaatioonsa kuuluvien maakuntien liittojen hankkeille.
 
Kymenlaakson liiton myöntää EAKR-tukea tässä haussa enintään 3,14 miljoonaa euroa. Haussa etsitään hankkeita, jotka vastaavat Uudistuva ja osaava Suomi -ohjelman innovaatiovalmiuksien ja hiilineutraaliuden toimintalinjoihin ja näiden alla oleviin tarkempiin erityistavoitteisiin sekä Kymenlaakson liiton määrittelemiin omiin painotuksiin. Kymenlaaksossa rahoitushaussa avoinna ovat Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelman toimintalinjan 1 Erityistavoite 1.1 Tutkimus- ja innovointivalmiuksien ja kehittyneiden teknologioiden käyttöönoton parantaminen ja Erityistavoite 1.2 Digitalisaation etujen hyödyntäminen kansalaisten, yritysten ja julkishallinnon hyväksi sekä Toimintalinjan 2 Erityistavoite 2.3. Kiertotalouteen siirtymisen edistäminen. Haun painopisteitä ohjaavat Kymenlaakson maakuntaohjelma ja älykkään erikoistumisen strategia.  Toimintalinjat, erityistavoitteet ja alueelliset painotukset on kuvattu EURA 2021 -järjestelmän hakuilmoituksessa.

Hakujen tarkat sisällöt esitellään hakuilmoituksissa EURA 2021 -järjestelmässä. Uudenmaan liiton avaamiin hakuihin tulee jättää hakemukset 16.6.2022 mennessä.  

Kymenlaakson liiton Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 nettisivuille

Lisätietoja hankeideoihin liittyen Kymenlaakson liiton rahoitustiimiltä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.):
Kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen
Aluekehityspäällikkö Riitta Kallström
Aluekehitysasiantuntija Mia Hämäläinen
Rahoitusasiantuntija Pia Lindgren

e-max.it: your social media marketing partner

| Pia Lindgren | Ajankohtaista

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PL 2, 45101 KOUVOLA
Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Koronapandemian johdosta teemme etätyötä. Asiakastapaamiset vain sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.