Saavutettavuus-avustimet

Jaa artikkeli

Haemme harjoittelijaa rakennetun kulttuuriympäristön selvitystyöhön

Haemme harjoittelijaa maakunnallisesti arvokkaan rakennetun kulttuuriympäristön selvityksen valmisteluun ja aineiston keruuseen 3 kk:n mittaiselle harjoittelujaksolle. Kymenlaaksossa on tarve ajantasaiselle maakunnallisesti arvokkaan rakennetun kulttuuriympäristön selvitykselle. Nyt haemme korkeakouluharjoittelijaa keräämään selvityksen tausta-aineistoa ja päivitettyä tietoa kohteista. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu aiheeseen liittyvä tiedonkeruu kunnilta (ja kirjallisuudesta), maakuntakaavan kohteiden läpikäynti ja nykytilan tarkistaminen sekä tarvittavat maastotyöt. Ensisijaisena tehtävänä on kartoittaa Kymenlaakson kunnissa tehtyjen, erityisesti keskusta- ja taajama-alueiden kaavoituksen yhteydessä tehtyjen rakennetun kulttuuriperinnön selvitysten tiedot ja verrata tietoja Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 ratkaisuun.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työhön, järjestelmällisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja. Hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito sekä tuntemus kaavamerkinnöistä katsotaan eduksi. Harjoittelijalta edellytetään soveltuvia meneillään olevia opintoja sekä ajokorttia ja kykyä itsenäiseen liikkumiseen alueella. Palkkaus noudattaa kunnallisen alan harjoittelijatason palkkaa. Harjoittelutuen käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Harjoittelu voidaan aloittaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle opiskelujasi tukevan palkallisen työharjoittelun, kivan ja viihtyisän työyhteisön sekä arvokkaan työkokemuksen!

Harjoittelujakso voidaan suorittaa liiton toimipaikoissa Kouvolassa ja Kotkassa sekä osittain etätyönä.

Hakemukset tulee jättää 17.3.2023 mennessä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Lisätietoja: Lotta Vuorinen, suunnittelupäällikkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 044 717 0533


Kymenlaakson liitto

on yksi Suomen 18 maakunnan liitosta, joiden tehtävänä on vastata maakunnan edunvalvontatyöstä, aluekehittämisestä sekä aluesuunnittelusta. Kymenlaakson kehittämistyötä tehdään laajassa yhteistyössä maakunnan muiden toimijoiden, viranomaisten ja kansainvälisten tahojen kanssa.
Maakunnan kehittämistyö perustuu yhdessä laadittuihin erilaisiin strategioihin ja ohjelmiin. Kymenlaakson aluekehityksen tavoitteet määritellään nelivuotisessa maakuntaohjelmassa. Aluekehityksen tavoitteita toteutetaan suunnitellun mukaisesti mm. valtion talousarviorahoituksella sekä kansallisen ja EU:n hankerahoituksen avulla.
Liitto vastaa myös maakunnan yleispiirteisestä kuntarajat ylittävästä maankäytön suunnittelusta. Suunnittelun keskeisiä työkaluja ovat maakuntakaava, merialuesuunnitelma ja liikennejärjestelmäsuunnitelma. Suunnittelulla sovitetaan yhteen valtakunnalliset, ylimaakunnalliset ja seudulliset liikenteen, palveluiden, elinkeinojen ja ympäristön tavoitteet ja kehittämistarpeet.

Kymenlaakso - Suomen välittävin maakunta

#harjoittelija #kulttuuriympäristö #kaavoitus #maakuntakaava

 


| Pia Hurtta | Ajankohtaista

Kymenlaakson liiton logo

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja perjantaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2023-. Oikeudet muutoksiin pidetään.