Saavutettavuus-avustimet

Jaa artikkeli

Haemme palvelukseemme projektipäällikköä

aktivoimaan ja yhteen saattamaan Kymenlaakson kehittäjiä. Työssäsi tuet Kymenlaakson innovaatiotoimintaa ja verkostoitumista.  

Projektipäällikkönä Sinä vastaat hankkeen "Vauhtia oikeudenmukaiseen siirtymään Kymenlaaksossa - Boost up JTF" toteutuksesta. Tehtävänkuvaan kuuluu tilaisuuksien järjestämistä, hanketoiminnan kehittämistä ja alueen innovaatiotoiminnan edistämistä. JTF on kokonaan uusi rahoitusinstrumentti, joten sen tarjoamat mahdollisuudet tulee viestiä hanketoimijoille.

Pääasialliset tehtäväsi hankkeessa: 
- hankkeen viestintätoimista vastaaminen myös itse viestinnällistä sisältöä tuottaen, 
- verkostoitumaisen työskentelyn edistäminen kohdealueella (Kymenlaakso/Kaakkois-Suomi) sekä innovaatiotoiminnan kehittämisessä maakunnallisten osaamiskärkien välillä, toimintamuotoina mm. henkilökohtaiset tapaamiset, haastattelut ja samansuuntaisia hankkeita suunnittelevien organisaatioiden edustajien saattaminen kontaktiin keskenään, 
- tuet hanketoiminnan tavoitteellisuutta ja laadukkuutta Kymenlaaksossa kokoamalla hyvät ideat ja toimijat yhteen 

Arvostamme EU-rahoitusohjelmien tuntemusta, hankehallinnoinnin osaamista, hyviä viestintätaitoja.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tehtävästä maksettava kokonaispalkka on 3 800 - 4 000 euroa riippuen valittavan aiemmasta kokemuksesta.

Työsuhde on määräaikainen, alkaen mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä ja kestäen 31.8.2025 asti. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta ennen tehtävän vastaanottamista. Työpaikka sijaitsee Kouvolan keskustassa. Etätyömahdollisuus erillisen ohjeen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kunnallista virka- ja työehtosopimusta (KVTES).

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta perjantaihin 6.10.2023 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja antavat aluekehitysjohtaja Jussi Lehtinen p. 0400 644 206, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen p. 044 747 850, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Kymenlaakson liitto on 

yksi Suomen 18 maakunnan liitosta, joiden tehtävänä on vastata maakunnan edunvalvontatyöstä, aluekehittämisestä sekä aluesuunnittelusta. Kymenlaakson kehittämistyötä tehdään laajassa yhteistyössä maakunnan muiden toimijoiden, kuten kuntien, kehittämisyhtiöiden, oppilaitosten, järjestöjen, Kauppakamarin sekä muiden maakuntien liittojen, viranomaisten ja kansainvälisten tahojen kanssa.

Maakunnan kehittämistyö perustuu yhdessä laadittuihin erilaisiin strategioihin ja ohjelmiin. Kymenlaakson aluekehityksen tavoitteet määritellään nelivuotisessa maakuntaohjelmassa. Kymenlaakson maakuntaohjelmaan 2022 - 2025 voit tutustua tästä. Aluekehityksen tavoitteita toteutetaan suunnitellun mukaisesti mm. valtion talousarviorahoituksella sekä kansallisen ja EU:n hankerahoituksen avulla.

Liitto vastaa myös maakunnan yleispiirteisestä kuntarajat ylittävästä maankäytön suunnittelusta. Suunnittelun keskeisiä työkaluja ovat maakuntakaava, merialuesuunnitelma ja liikennejärjestelmäsuunnitelma. Suunnittelulla sovitetaan yhteen valtakunnalliset, ylimaakunnalliset ja seudulliset liikenteen, palveluiden, elinkeinojen ja ympäristön tavoitteet ja kehittämistarpeet. Kymenlaakson maakuntakaavaan 2040 voit tutustua tästä.

Kestävä kehitys, Vihreä siirtymä, ilmastonmuutoksen hillintä ja siihen varautuminen ovat keskeisiä tavoitteita kaikessa aluekehityksessä alueiden käytön suunnittelusta aina hankerahoitukseen ja muuhun maakunnan kehittämistyöhön.

Kymenlaakson liitto on savuton ja syrjintävapaa työpaikka.

 

Kymenlaakso - Suomen välittävin maakunta!

    välitämme toisistamme, historiastamme, ympäristöstä ja luonnosta
    välitämme asukkaista ja vierailijoista
    välitämme yrittäjistä ja yrityksistä
    välitämme tuotteita, palveluita ja osaamista
    välitämme maakunnan tulevaisuudesta

 


| Sanna Syrjäläinen | Ajankohtaista

Kymenlaakson liiton logo

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja torstaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2023-. Oikeudet muutoksiin pidetään.