Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

Syyskuussa tehtyjä AKKE-päätöksiä


Syyskuussa on tehty Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) - hankerahoituspäätöksiä.

Vs. maakuntajohtajan päätöksellä rahoitetaan:

"Kotka-Sillamäe -yhteyspotentiaali" –hanke. Hankkeen tarkoituksena on päivittää Suomenlahden ylittävän rahti- ja matkustajapotentiaalin tilannekuva vastaamaan tämän päivän turvallisuuspoliittista ympäristöä sekä markkinatilannetta. Toteuttajana hankkeessa on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk), ja tukirahoitus on enintään 40 999 euroa (70% kokonaiskustannuksista). Toteutusaika on 1.10.2023-30.6.2024.

"EUROPEAN URBAN INITIATIVE - Innovative actions (Eurooppalainen kaupunkialoite - innovatiiviset toimet)" - kv. hankevalmisteluraha. Tavoitteena on valmistella ja jättää EUI-hankehakemus 5.10.2023 mennessä. Valmisteltavan kv. hankehakemuksen tavoitteena on saada Karhulan keskustan alueesta viihtyisämpi ja eläväisempi kokonaisuus, joka luo mahdollisuuksia myös liiketoiminnan kehittymiselle.

Toteuttajana on Kotkan kaupunki, ja tukirahoitus on enintään 19 950 euroa (70% kokonaiskustannuksista). Toteutusaika on 5.7.-30.11.2023.

Lisätietoja: Kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 044 747 8503

 

 


| Pia Hurtta | Rahoitus