Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

AKKE -rahoituspäätöksiä lokakuun valintajaksolta

Syys-lokakuun aikana liittoon saapuneista AKKE-rahoitushakemuksista on maakuntajohtajan päätöksellä tehty myönteisiä rahoituspäätöksiä:  

Yrtinkangas 2.0 -ampumaurheilukeskuksen organisoituminen –hankkeessa luodaan perusta kansallisesti merkittävän kansainvälisen tason ampumaurheilukeskuksen rakentumiselle Kouvolan Yrtinkankaalle. Päätavoitteena on selvittää keskukselle soveltuvin hallinto- ja operointimalli ja varmistaa keskeiset edellytykset keskuksen toteutuksen nopealle etenemiselle. Toteuttajana hankkeessa on Kouvola Innovation Oy (Kinno). Tukirahoitus hankkeelle on enintään 31 292  euroa (70% kokonaiskustannuksista). Toteutusaika on 1.11.2023-30.4.2024.

Rakennemuutosalojen tulevaisuusnäkymät -hankkeessa tavoitteena on saada muodostettua täsmennetty kokonaiskuva Kymenlaakson viiden merkittävimmän toimialan, mm. teollisuuden, palvelualojen ja rakennusalan työllistävien yritysten tulevaisuusnäkymistä sekä osaamis- ja rekrytointitarpeista ja -haasteista.  Toteuttajana hankkeessa on Cursor Oy ja sen tukirahoitus on enintään 25 802 euroa (70% kokonaiskustannuksista). Hankkeen toteutusaika on 1.12.2023-31.3.2024.

Vuoden viimeinen AKKE-hakujakso on päättyy 31.12.2023.


| Pia Hurtta | Rahoitus