Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

Haemme viestintäharjoittelijaa

Haemme viestintäharjoittelijaa monipuoliseen osaajajoukkoomme, 3 kk:n mittaiselle harjoittelujaksolle. Tehtävään kuuluu mm. sosiaalisen median viestinnän suunnittelua ja toteutusta sekä muiden aktiivisten viestintätoimien kehittäminen, yhdessä liiton viestintäasiantuntijan ja liiton muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävässä on mahdollisuus antaa omia ideoitaan ja osaamistaan niin EU-rahoituskauden viestintään, Kymenlaakson Ennakointityöhön, päätöksentekoviestintään, kuin muihinkin ajankohtaisiin teemoihin. Viestinnän kehittämisen tarkoituksena on parantaa liiton toimenpiteiden näkyvyyttä, tunnettuutta sekä vaikuttavuutta niin Kymenlaaksossa, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.
Tehtävässä toivotaan oma-aloitteisuutta, idearikkautta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Harjoittelijalta edellytetään viestinnän meneillään olevia opintoja. Palkkaus noudattaa kunnallisen alan harjoittelijatason palkkaa. Harjoittelu voidaan aloittaa sopimuksen mukaan.
Harjoittelujakso voidaan suorittaa liiton toimipaikoissa Kouvolassa ja Kotkassa sekä osittain etätyönä.

Hakemukset tulee jättää 31.3.2022 mennessä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja: Pia Hurtta, viestintäasiantuntija, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 4061218

Kymenlaakson liitto

on yksi Suomen 18 maakunnan liitosta, joiden tehtävänä on vastata maakunnan edunvalvontatyöstä, aluekehittämisestä sekä aluesuunnittelusta. Kymenlaakson kehittämistyötä tehdään laajassa yhteistyössä maakunnan muiden toimijoiden, kuten kuntien, kehittämisyhtiöiden, oppilaitosten, järjestöjen, Kauppakamarin sekä muiden maakuntien liittojen, viranomaisten ja kansainvälisten tahojen kanssa.

Maakunnan kehittämistyö perustuu yhdessä laadittuihin erilaisiin strategioihin ja ohjelmiin. Kymenlaakson aluekehityksen tavoitteet määritellään nelivuotisessa maakuntaohjelmassa. Kymenlaakson maakuntaohjelmaan 2022 - 2025 voit tutustua tästä. Aluekehityksen tavoitteita toteutetaan suunnitellun mukaisesti mm. valtion talousarviorahoituksella sekä kansallisen ja EU:n hankerahoituksen avulla.

Liitto vastaa myös maakunnan yleispiirteisestä kuntarajat ylittävästä maankäytön suunnittelusta. Suunnittelun keskeisiä työkaluja ovat maakuntakaava, merialuesuunnitelma ja liikennejärjestelmäsuunnitelma. Suunnittelulla sovitetaan yhteen valtakunnalliset, ylimaakunnalliset ja seudulliset liikenteen, palveluiden, elinkeinojen ja ympäristön tavoitteet ja kehittämistarpeet. Kymenlaakson maakuntakaavaan 2040 voit tutustua tästä.

Kestävä kehitys, Vihreä siirtymä, ilmastonmuutoksen hillintä ja siihen varautuminen ovat keskeisiä tavoitteita kaikessa aluekehityksessä alueiden käytön suunnittelusta aina hankerahoitukseen ja muuhun maakunnan kehittämistyöhön.


Kymenlaakso - Suomen välittävin maakunta!

    välitämme toisistamme, historiastamme, ympäristöstä ja luonnosta
    välitämme asukkaista ja vierailijoista
    välitämme yrittäjistä ja yrityksistä
    välitämme tuotteita, palveluita ja osaamista
    välitämme maakunnan tulevaisuudesta

 

 


| Pia Hurtta | Ajankohtaista