Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

Kehitä tai jaa taitojasi Digitukiviikolla 4.-8.5.

4. - 8.5. vietetään kaikille avointa virtuaalista digitukiviikkoa. Koronarajoitukset vauhdittivat suomalaisten siirtymistä digitaaliseen vuorovaikutukseen. Viikon aikana tarjotaan kaikille vinkkejä sähköiseen asiointiin ja digitaalisten palveluiden käyttöön.

Digitaitojen hallitseminen on yksi keino lisätä kansalaisten yhdenvertaisuutta ja hyvintointia. Digitukiviikon aikana haastamme kaikki auttamaan korona-arjen eristämiä läheisiämme oman kyvyn mukaan!  

Osallistu kaikille avoimeen Facebook-tapahtumaan klikkaamalla tästä!

Facebook-tapahtuma on koko kampanjan kotisivu. Tapahtumasivulle kootaan DVV:n digitukiverkoston vinkkejä, ja siellä kuka tahansa voi keskustella, kysyä ja jakaa omia vinkkejään. Tapahtuma on avoin kaikille – niin apua tarvitseville kuin sen tarjoajille.

Yritykset ja yhteisöt 

Digitukiviikolla rohkaistaan myös yrityksiä ja yhteisöjä antamaan digitukea, mm. tarjoamalla etäneuvontaa, virtuaaliopastusta tai antamalla helppoja vinkkejä digitaalisten palveluiden käyttöön. 

Kaikki mukaan

Digitukiviikon idea on lisätä omaa osaamista, jakaa osaamista ja opastaa, osallistua ja tarjota vinkkejä. Olitpa sitten kansalainen, yrityksen tai yhteisön edustaja löydät paljon osallistumisidetoita klikkaamalla Digitukiviikon tapahtumasivuille tästä.

Digitaidot ovat uusi kansalaistaito!

Kymenlaakson Digituki-hanke,
Projektipäällikkö
Katariina Terävä
gsm. +358 44 554 9874 


| Pia Hurtta | Ajankohtaista