Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

Kymenlaakson ampumarataverkoston kehittämissuunnitelma nähtävillä

Kymenlaakson ampumarataverkoston kehittämissuunnitelman päivitysehdotus on nähtävillä Kymenlaakson liitton nettisivuilla 1.-29.4.2022.

Ampumaratalain mukaan maakunnan liiton tulee laatia ja pitää ajantasalla kehittämissuunnitelmaa, jossa esitetään arvio maakunnallisten ampumaurheilukeskusten sekä muiden ampumaratojen riittävästä määrästä ja niiden sijoitustarpeesta maakunnassa. Toisaalta kehittämissuunnitelmalla on rooli myös ampumaratojen haitallisten vaikutusten, kuten melun ja maaperän pilaantumisen ehkäisyssä.

Kymenlaakson ampumarataverkoston kehittämissuunnitelmaa jatkokehittävät ja sitä toteuttavat ampumaharrastajat yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa.

Kymenlaakson ampumarataverkoston kehittämissuunnitelman päivitystyö aloitettiin marraskuussa 2021, jolloin maakunnan ampumaharrastajilta, -seuroilta sekä muilta sidosryhmiltä kysyttiin näkemyksiä kehittämissuunnitelman tavoitteiden ja toimenpiteiden toteutumisesta.

Ehdotus päivitetyksi Kymenlaakson ampumarataverkoston kehittämissuunnitelmaksi on nyt nähtävillä. Voit jättää lausunnon tai antaa palautetta kehittämissuunnitelmasta sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai palautelomakkeella (linkki avautuu uuteen ikkunaan) 29.4.2022 mennessä. Vastineet palautteisiin julkaistaan Kymenlaakson liiton nettisivuilla 17.5.2022 mennessä.

Tutustu kehittämissuunnitelmaehdotukseen Kymenlaakson ampumarataverkoston sivuilla

 

Lisätietoja:

Maakuntasuunnittelija
Elina Ronkanen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 474 8511
 
Ympäristösuunnittelija
Kaisa Leino
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 747 8518

| Elina Ronkanen | Ajankohtaista