Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

LIITON TOIMINTA HUOMIOI KORONAVIRUSTILANTEEN

Kymenlaakson liitto  julkisena toimijana tiedostaa vastuunsa ja noudattaa viranomaisten antamia ohjeita. Toimiemme tavoitteena on ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Henkilökuntamme tekee  pääsääntöisesti etätöitä 16.3.2020 alkaen. Tavoitat meidät normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla. Ajankohtaisista asioista viestimme sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuillamme.

Vältämme useampien henkilöiden kokoontumisia toistaiseksi. Sovitut tapaamiset järjestämme etäyhteyksillä.

Liiton omien toimielinten välttämättömät päätöksentekokokoukset järjestetään liiton toimipaikoissa. Työryhmien ja neuvottelukuntien kokoukset joko lykätään tai järjestetään etäyhteyksillä.

Maakuntakaava 2040 ehdotus on nähtävillä 27.3.2020 asti. Kaava-aineistot ovat ensisijaisesti nähtävillä sähköisesti Kymenlaakson internetsivuilla – Siirry kaavaehdotuksen sivuille tästä.
Kaavaan on edelleen mahdollista tutustua Kymenlaakson liiton toimistolla os. Hovioikeudenkatu 6, 3. krs, 45100 Kouvola, maanantaisin ja perjantaisin klo 9.00 - 15.00 tai sopimuksen mukaan. Sovithan kaikissa tapauksissa vierailustasi puhelimitse tai sähköpostilla. Koronavirusepidemian aiheuttamien poikkeustoimien vuoksi sallimme yhdellä kertaa vain 2 hengen vierailun.

Kaavaa koskevissa asioissa voit olla yhteydessä: 
suunnittelujohtaja Frank Hering   gsm: +358 50 308 7290, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai
suunnitteluinsinööri Lotta Vuorinen  gsm: +358 44 7170 533, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kymenlaakson kesäyliopiston opetusta ja muuta toimintaa koskeva koronaviruksen aiheuttamien toimien ohjeistuksen löydät täältä.

Kohdatessamme tervehdimme muutoin kuin kättelemällä!

Seuraamme tilannetta ja toimimme sen edellyttämällä tavalla. Edellä mainitut poikkeustoimet ovat voimassa 13.4.2020 asti.

Julkaistu 17.3.2020

| Pia Hurtta | Ajankohtaista