Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

DIGITUKITARPEEN KYSELY

Pärjäätkö arjen digipalveluissa ? Testaa nyt taitosi 

Millaiset ovat sinun digitaitosi ? Tunnetko selviäväsi arjen sähköisistä palveluista ? Käy nyt testaamassa omat taitosi valtakunnallisessa kyselyssä. Kyselyn tuloksia hyödynnetään digitaalisten taitojen sekä digipalveluiden kehittämisessä.

Digi ei ole pakko vaan mahdollisuus. Mahdollisuus hyvään, yhdenvertaiseen elämään ja sähköiseen asiointiin. Digitaaliset palvelut sujuvoittavat arkisten asioiden hoitamista. Kaikkien digitaidot eivät kuitenkaan ole vielä riittävällä tasolla. Digituki-hankkeen kautta nostamme kymenlaaksolaisten kuntalaisten arjen sähköisen toimimisen laatua paremmaksi.

Digitaitojen tärkeys korostuu palveluiden muuttuessa sähköisiksi. On arvioitu, että noin neljänneksellä väestöstä olisi liian heikot digitaidot, mutta varmaa tietoa tilanteesta ei ole. Digitaitokysely selvittää suomalaisten digitaitojen todellisen tilan. Kysely päättyy 3.4.2020.

VASTAA SÄHKÖISEEN DIGITAITOKYSELYYN TÄSTÄ.

Kyselyn ovat laatineet Valtiovarainministeriö sekä  Digi- ja väestötietovirasto .

Lue aiheesta lisää Digi- ja väestötietoviraston sivuilta tästä.

Lisätiedot: Katariina Terävä, p. 044 – 554 9874, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Digiosaaminen on uusi kansalaistaito.

| Pia Hurtta | Ajankohtaista