Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Jaa artikkeli

Tasavallan presidentti on myöntänyt Jaakko Mikkolalle maakuntaneuvoksen arvonimen


 
Kymenlaakson liitto Kouvolan ja Kotkan kaupunkien tukemana on hakenut Mikkolalle maakuntaneuvoksen arvonimeä. Tasavallan presidentti on tänään 19.4.2024 myöntänyt Mikkolalle maakuntaneuvoksen arvonimen. Arvonimi on kansalaiselle myönnetty julkisen arvonannon osoitus hänen yhteiskunnan hyväksi tekemästään työstä.

Jaakko Mikkola on tehnyt pitkän uran julkisella sektorilla maakuntahallinnon parissa. Jaakko Mikkola aloitti maakunnallisen uran Kymenlaakson liitossa suunnittelupäällikkönä vuonna 1996. Vuonna 2003 hän siirtyi Itä-Uudenmaan liiton maakuntajohtajaksi, jossa toimi vuoteen 2011 saakka, jolloin Itä-Uudenmaan maakunta yhdistettiin Uudenmaan maakuntaan.  Siinä yhteydessä Mikkola siirtyi Uudenmaan liiton palvelukseen ja uutena tehtävänä oli liiton kansainvälisten asioiden johtajan virka.
 
Mikkola palasi takaisin Kymenlaaksoon vuonna 2016 kun hän aloitti syksyllä työt Kymenlaakson maakuntajohtajana ja hoitaa tätä virkaa edelleen.

Mikkolan työssään näkyvät hänen kokemuksensa niin aluekehittämisessä, aluesuunnittelussa kuin kansainvälisissä tehtävissäkin.  

Kymenlaakson liitto onnittelee Jaakko Mikkolaa tästä ansaitusta tunnustuksesta ja kiittää häntä arvokkaasta panoksestaan Kymenlaakson kehittämisessä.


| Pia Hurtta | Ajankohtaista