Maakunnan kehityksen kärjessä

Ajankohtaista Hiilineutraali Kymenlaakso

     

ajankohtaista

Älykkään erikoistumisen strategian työpajat 23.9., 29.10. ja 18.11.2020

Älykkään erikoistumisen strategian (ÄES) ja skenaarioiden päivittämisellä valmistaudutaan myöhemmin syksyllä käynnistettävään Kymenlaakson maakuntaohjelman päivitystyöhön. Tulevalla rakennerahastokaudella 2021-2027 älykkään erikoistumisen strategian valinnoilla on entistä merkittävämpi rooli maakunnan EAKR-rahoituksen suuntaamisessa. Nykyisen strategian kärjet ovat biotalous, digitalisaatio ja logistiikka.
Lisätietoa ja ilmoittautuminen työpajoihin

Ympäristökasvatusstrategian työpaja 14.10.2020 ja kyselyt lapsille ja nuorille sekä heidän kanssaan työskenteleville aikuisille

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa Kymenlaakson luonto- ja ympäristökasvatukseen! Kymenlaakson ympäristökasvatuksen tilannetta kartoitetaan kahdella kyselyllä, joista toinen on suunnattu lapsille ja nuorille ja toinen lasten ja nuorten kanssa työskenteleville tai muutoin toimiville aikuisille. Lisäksi aiheesta järjestetään kaikille maksuton ja avoin työpaja 14.10.2020. Kyselyjen ja työpajan tuloksia käytetään Kymenlaakson ympäristökasvatusstrategian päivityksen pohjana.
Kyselylinkit ja ilmoittautuminen työpajaan

hiilineutraali kymenlaakso -uutiskirjeet

Hiilineutraali Kymenlaakso -uutiskirje 1/2020

e-max.it: your social media marketing partner