Maakunnan kehityksen kärjessä

Kymenlaakson ympäristökasvatusverkosto KYY

AJANKOHTAISTA

Millaista ympäristö- ja ilmastoasioihin liittyvää neuvontaa, koulutusta tai tietoa Kymenlaakson asukkaat, yritykset ja muut organisaatiot tarvitsevat? Millainen tieto ja neuvonta tukevat parhaiten sitä, että ilmasto- ja ympäristötavoitteet näkyvät käytännön toimenpiteinä töissä ja arkielämässä? Vastaa kyselyyn 31.5.2020 mennessä, tuloksia hyödynnetään ympäristökasvatusstrategian päivittämisessä

Kyselyn on suunnattu kaikille Kymenlaakson asukkaille ja yrityksille sekä muille organisaatioille. Lapsille ja nuorille sekä heidän parissaan työskenteleville lähetetään erillinen kysely syksyllä 2020. Kyselyn tuloksia hyödynnetään maakuntahallituksen v. 2011 hyväksymän Kymenlaakson ympäristökasvatusstrategian päivityksessä. Vastausaika on 2.5.-31.5.2020.

Suuri kiitos vastauksistasi!

Vastaa kyselyyn tästä.

Joko tunnet Kymenlaakson ympäristökasvatusverkosto KYY:n?

Haluatko edistää ympäristövastuullisuutta ja luontoarvoja? Ovatko luonto- ja ympäristöelämykset työssäsi tärkeitä? Kymenlaakson ympäristökasvatusverkosto KYY toimii juuri näiden päämäärien puolesta, tule mukaan vaikuttamaan!

Kymenlaakson ympäristökasvatus (KYY) on  alueellinen ympäristökasvatusverkosto. Verkoston tavoitteena on lisätä ja kehittää maakunnan lasten ja nuorten ympäristökasvatusta hyödyntäen alueen toimijoiden yhteistyötä. Kymenlaakson ympäristökasvatusstrategian edistäminen käytännössä on yksi toiminnan päätavoite. KYY:n puheenjohtajana toimii vuonna 2020 Kouvolan kaupunki. Mukana toiminnassa ovat mm. Kymenlaakson liitto, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, kaupungit ja kunnat, luontokoulu Haili ja ympäristökoulu Regina, Kymenlaakson Jäte Oy ja muita alueen toimijoita ja järjestöjä.

Kymenlaakson ympäristökasvatusverkosto kokoontuu 2-4 kertaa vuodessa. Jokainen taho osallistuu toimintaan omien resurssiensa puitteissa.


Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

 

Attachments:
Download this file (Kymenlaakson_ympkasv_strategia.pdf)Kymenlaakson ympäristökasvatusstrategia 2012-2020[Kymenlaakson ympäristökasvatusstrategia]629 kB
e-max.it: your social media marketing partner