Rahoitus


Kymenlaaksolla on kyky uudistua ja pärjätä muutoksessa. Alueella voidaan toteuttaa ideoita uusilla osaamisaloilla tai olemassa oleviin vahvuuksiin tukeutuen. Vipuvoimaa alueen kehittämiseen saadaan niin kansallisesta kuin EU-rahoituksestakin.

Kymenlaaksossa toteutetaan Uudistuva ja Osaava Suomi 2021-2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelmaa, joka tukee mm.  tutkimus-, kehitys-, ja innovaatio-toimintaa sekä vauhdittaa vihreän siirtymän ratkaisuja.

Kymenlaakson rahoitusta suunnataan yhdessä asetettuja tavoitteita tukeviin hankkeisiin. Kymenlaakson tavoitteet löytyvät Kymenlaakson maakuntaohjelmasta 2022-2025.

Kymenlaaksossa toteutetaan myös Kaakkois-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa sekä Meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston toimintaohjelmaa. Kymenlaakso on mukana myös rajat ylittävässä Kaakkois-Suomi-Venäjä sekä Central Baltic Interreg-ohjelmissa. Näiden ohjelmien rahoituspäätökset tehdään Suomessa.

KOHTI KANSAINVÄLISTYMISTÄ!

Kymenlaakso tarvitsee uusia kansainvälisiä kasvutarinoita. EU-rahoituksen avulla voidaan suuntautua myös kansainvälisille areenoille. Yhdessä EU-maista valittujen kumppaneiden kanssa voi rahoitusta hakea Central Baltic Interreg ohjelman lisäksi suoraan EU:n erillisohjelmista.

Tältä sivustolta löydät tietoa eri rahoitusvälineistä.

Ajankohtaista rahoituksesta

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lisätietoja

Kallström Riitta
Aluekehityspäällikkö
+358 50 368 3936
Aluekehitys, aluekehitysrahoitus, liikennejärjestelmä, laajakaista, edunvalvonta

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

e-max.it: your social media marketing partner

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja perjantaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.