EAKR-haku tavoitteena avata helmikuussa 2022: tukea TKI-, digitalisaatio- ja kiertotaloushankkeille

 

Kymenlaakson liiton EAKR-haku on tavoitteena avata helmikuun lopussa 2022. Haettavaksi avataan Uudistuva ja osaava Suomi -Toimintalinjan 1 Erityistavoite 1.1: Tutkimus- ja innovointivalmiuksien ja kehittyneiden teknologioiden käyttöönoton parantaminen sekä Erityistavoite 1.2: Digitalisaation etujen hyödyntäminen kansalaisten, yritysten ja julkishallinnon hyväksi. Lisäksi avataan haettavaksi Toimintalinjan 2 Erityistavoite 2.6 Kiertotalouteen siirtymisen edistäminen mukaisia hankkeita.

Uudistuva ja osaava Suomi -ohjelman tavoitteiden ja valintaperusteiden lisäksi painotetaan hankkeita, jotka toteuttavat Kymenlaakson maakuntaohjelman ja Älykkään erikoistumisen strategian tavoitteita.

Hakuilmoitukset julkaistaan EURA 2021 -järjestelmässä (eura2021.fi) viimeistään haun avautumispäivänä. Haut avataan suunnitellulla aikataululla sillä edellytyksellä, että EURA 2021 -järjestelmä on käytössä. Avautuvasta hausta järjestetään kaikille avoimia hakuinfoja 24.1., 27.1. ja 31.1.2022.

Uudistuva ja osaava Suomi 2021−2027 -ohjelma edistää elinvoimaa, työllisyyttä ja hyvinvointia

Uudistuva ja osaava Suomi 2021−2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma tukee elinkeino-, energia-, ilmasto-, innovaatio-, koulutus- ja työllisyyspolitiikkaa sekä syrjäytymisen ja köyhyyden vastaista työtä. Ohjelma sisältää Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja Euroopan sosiaalirahasto plussan (ESR+) toimet. Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) toimet sisällytetään erikseen ohjelmaan myöhemmin.

Ohjelman rahoituksella tuetaan esimerkiksi TKI-toimintaa ja vauhditetaan vihreää siirtymää. Ohjelman läpileikkaavia painopisteitä ovat kestävä kehitys, sukupuolten tasa-arvo, yhdenvertaisuus, digitaalisuus, kansainvälistyminen, ilmastonmuutos ja innovatiivisuus.

 

Lisätietoja: 

kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen, p, 044 747 8503, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

aluekehityssihteeri Pia Lindgren, p. 044 552 0016, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

e-max.it: your social media marketing partner

| Anna-Riikka Karhunen | Rahoitus

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PL 2, 45101 KOUVOLA
Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Koronapandemian johdosta teemme etätyötä. Asiakastapaamiset vain sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.