Kymenlaakson täydentävä EAKR-haku Kestävää Kasvua ja työtä 2014–2020 -ohjelmaan on auki 13.6.–15.7.2022

Kymenlaaksossa haetaan konkreettisen ja rajatun kokonaisuuden muodostavia hankkeita. Tuettavaksi toiminnaksi sopivat esimerkiksi parhaillaan käynnissä olevien hankkeiden tarpeelliset lisätoimenpiteet, selvitykset tai pienet investoinnit.

 

Kymenlaakson liiton rahoituskehyksestä avataan kohdennettu EAKR-haku Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 –  Suomen rakennerahasto-ohjelmasta ajalle 13.6.–15.7.2022. Tähän hakuun Kymenlaakson liitolla on käytettävissään 37 854 euroa. Haun avaa koordinoivana liittona Uudenmaan liitto. Käsittelevä liitto päättää alueensa kehittämisen painopisteistä ja valitsee rahoitettavat hankkeet.

Haussa on avoinna toimintalinjan 1 Pk-yritystoiminnan kilpailukyky erityistavoitteet 1.1 Uuden liiketoiminnan luominen, 2.1 PK-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistäminen sekä 3.1 Pk-yritysten energiatehokkuuden edistäminen. 

Hankehaussa haetaan konkreettisen ja rajatun kokonaisuuden muodostavia hankkeita. Tuettavaksi toiminnaksi sopivat esimerkiksi parhaillaan käynnissä olevien hankkeiden tarpeelliset lisätoimenpiteet, selvitykset tai pienet investoinnit. Tässä haussa rahoitettava hanke voi olla eri erityistavoitteesta kuin jo käynnissä oleva hanke. 

Hakuilmoitus

Lisätietoja: aluekehityspäällikkö Riitta Kallström, p. 050 368 3936, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

| Anna-Riikka Karhunen | Rahoitus

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja perjantaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.