Kansainvälisten hankkeiden valmistelun tuen jatkuva haku

Kymenlaakson liitto avaa kansainvälisten hankkeiden valmistelurahoituksen rahoitushaun. Haku on jatkuva ja hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Valmistelurahoituksella tuetaan valmistelutyötä, joka tähtää hankehakemusten jättämiseen kansainvälisiin rahoitushakuihin. Kymenlaakson liitto myöntää valmistelurahoitusta työ- ja elinkeinoministeriön myöntämästä alueiden kestävän kasvun ja tukemisen määrärahasta (AKKE). Valmistelurahoitusta on varattu myönnettäväksi yhteensä 100 000 euroa.

 

Painopiste on vaativissa kansainvälisissä EU-rahoitusohjelmissa, jotka edellyttävät kansainvälistä yhteis-työtä ja kansainvälisiä hankekumppaneita (ns. konsortiota). Valmisteltavalla hankkeella tulee olla laajoja, Kymenlaakson kohdistuvia aluekehitysvaikutuksia. Hankerahoituksella on tavoitteena tukea Kymenlaakson älykkään erikoistumisen kärkien toteutumista edistävän kansainvälisen tason TKI-rahoituksen hakemista. Kymenlaakson älykkään erikoistumisen kärjet ovat

 

- Bio- ja kiertotalous

- Logistiikka

- Digitalous

 

Valmistelurahoituksella tuettavien hankkeiden on toteutettava myös Kymenlaakson maakuntaohjelmaa.

 

Lue kansainvälisten hankkeiden valmistelutuen hakuilmoitus täältä.

Lisätietoja: 

- rahoitusasiantuntija Pia Lindgren, p. 044 552 0016, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

       kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen, p. 044 747 8503, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

- aluekehityspäällikkö Riitta Kallström, p. 050 368 3936, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

- AKKE-rahoitus, Kymenlaakson liitto

 

e-max.it: your social media marketing partner

| Anna-Riikka Karhunen | Rahoitus

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja perjantaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.