Lausuntoja pyydetään Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) ohjelmaehdotuksesta sekä alueellisista siirtymäsuunnitelmista ja ympäristöselostuksesta

Työ- ja elinkeinoministeriö pyytää lausuntoa Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston (JTF) ohjelmaehdotuksesta, alueellisista siirtymäsuunnitelmista ja ympäristöselostuksesta. Suunnitelmat tullaan liittämään osaksi Euroopan komission hyväksymää Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 -ohjelmaa.

Sekä JTF-ohjelmaehdotus että alueelliset siirtymäsuunnitelmat ovat koottu lausuntopalvelu.fi-sivustolle. Sieltä löytyy myös Kymenlaakson siirtymäsuunnitelma, josta on mahdollista toimittaa lausunto 8.8.2022 klo 16 saakka.

Uudistuva ja osaava Suomi

JTF:llä vastataan vähähiilisen siirtymän aiheuttamiin sosioekonomisiin ja ympäristöllisiin haittavaikutuksiin työllisyyden ja kestävien aluetalouksien turvaamiseksi. Turpeen energiakäytön puolittaminen vuoden 2030 loppuun mennessä vaikuttaa niin aluetalouksiin kuin työllisyyteenkin, ja JTF:n tehtävänä on monipuolistaa elinkeinoja ja sopeuttaa työvoimaa niillä alueilla, jotka ovat muutokselle kaikista haavoittuvaisimpia.


Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Anna-Riikka Karhunen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
+358 44 747 8503

e-max.it: your social media marketing partner

| Laura Hämäläinen | Rahoitus

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja perjantaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.