Hankehaku avattu: Itäisen Suomen elinvoimaa tukevat verkostohankkeet

Hankehaku  avoinna 13.12.2022– 28.2.2023

Venäjän Ukrainassa käynnistämän hyökkäyssodan vaikutukset ulottuvat myös Suomeen. Vaikutukset koskevat ensivaiheessa erityisesti itäistä rajaseutua. Rahoitushaulla vastataan tarpeeseen vahvistaa alueiden/kuntien välisiä temaattisia tai muita verkostoja sekä lisätä yhteistyötä alueiden, kuntien ja kansallisten toimijoiden kesken muuttuneessa toimintaympäristössä. Rahoitushaulla voidaan tukea itäisen Suomen kuntia ja alueita varautumiseen ja huoltovarmuuden varmistamiseen sekä vetovoimaisuuden ja elinvoiman vahvistamiseen liittyvässä yhteistyössä.

Haettavissa oleva rahoitus on 480 000 euroa. Käytettävissä olevalla rahoituksella pyritään rahoittamaan 1 – 4 hanketta. Hankkeiden maksimitoteutusaika on 2 vuotta. Myönnettävän rahoituksen tukiosuus on 80%.

Hanketoteuttajien on sijaittava ensisijassa seuraavissa maakunnissa: Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi.

Hankkeiden valinnassa etusijalle asetetaan usean toimijan yhteishankkeet ja ylimaakunnalliset hankkeet.

HUOM! Ennen rahoitushakemuksen jättämistä hakijan tulee olla yhteydessä hakukierroksen vastuuhenkilöihin Kainuun liitossa (yhteystiedot hakuilmoituksessa).

Hakuilmoitus: https://kainuunliitto.fi/hankehaku-13-12-2022-28-2-2023-itaisen-suomen-elinvoimaa-tukevat-verkostohankkeet/

 

Taustatietoa

Kymenlaakso vastasi Työ- ja elinkeinoministeriön asettaman valtiosihteerityöryhmän kyselyyn itäisen Suomen elinvoimaa vahvistavien toimenpiteiden selvittämiseksi. Lisätietoja: https://www.kymenlaakso.fi/paatoksenteko-ja-toiminta/edunvalvonta. Sivustolla myös Kaakon elinvoimapaketti diaesitys 5.7.2022 eli KAAKON PAKETTI, joka on esitys valtion tukitoimiksi Kymenlaaksolle osana itäisen Suomen elinvoimatoimenpiteitä.

e-max.it: your social media marketing partner

| Kirsi Tallinen | Rahoitus

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja perjantaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.