Korkein hallinto-oikeus ei myöntänyt valituslupaa maakuntakaavasta 2040

Korkein hallinto-oikeus ei myöntänyt valituslupaa Luonnollisesti Pyhtää ry:lle Kymenlaakson maakuntakaavasta 2040. Itä-Suomen hallinto-oikeus hylkäsi Kymenlaakson maakuntakaavasta 2040 tehdyt valitukset 21.4.2021. Luonnollisesti Pyhtää ry haki valituslupaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen ja korkein hallinto-oikeus hylkäsi 27.12.2021 tekemällään päätöksellä valituslupahakemuksen eikä siten ota valitusta käsittelyyn. Valituksenalainen asia koski Pyhtään lentopaikan kaavamerkintöjä.

Korkeimman hallinto-oikeuden mukaan sen perusteella, mitä muutoksenhakija on esittänyt ja mitä asiakirjoissa muutoin ilmenee, valitusluvan myöntämiselle ei ole perustetta. 

Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen myötä Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 prosessi on saatu päätökseen ja kaava tulee lainvoimaiseksi sellaisenaan.

Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen voit lukea tästä linkistä.

Lisätietoja: suunnittelujohtaja Frank Hering Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai suunnittelupäällikkö Lotta Vuorinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

e-max.it: your social media marketing partner

| Lotta Vuorinen | Ajankohtaista

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PL 2, 45101 KOUVOLA
Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Koronapandemian johdosta teemme etätyötä. Asiakastapaamiset vain sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.