Korkein hallinto-oikeus ei myöntänyt valituslupaa maakuntakaavasta 2040

Korkein hallinto-oikeus ei myöntänyt valituslupaa Luonnollisesti Pyhtää ry:lle Kymenlaakson maakuntakaavasta 2040. Itä-Suomen hallinto-oikeus hylkäsi Kymenlaakson maakuntakaavasta 2040 tehdyt valitukset 21.4.2021. Luonnollisesti Pyhtää ry haki valituslupaa korkeimpaan hallinto-oikeuteen ja korkein hallinto-oikeus hylkäsi 27.12.2021 tekemällään päätöksellä valituslupahakemuksen eikä siten ota valitusta käsittelyyn. Valituksenalainen asia koski Pyhtään lentopaikan kaavamerkintöjä.

Korkeimman hallinto-oikeuden mukaan sen perusteella, mitä muutoksenhakija on esittänyt ja mitä asiakirjoissa muutoin ilmenee, valitusluvan myöntämiselle ei ole perustetta. 

Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen myötä Kymenlaakson maakuntakaavan 2040 prosessi on saatu päätökseen ja kaava tulee lainvoimaiseksi sellaisenaan.

Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen voit lukea tästä linkistä.

Lisätietoja: suunnittelujohtaja Frank Hering Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai suunnittelupäällikkö Lotta Vuorinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

e-max.it: your social media marketing partner

| Lotta Vuorinen | Ajankohtaista

Jaa artikkeli

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Sivutoimipiste
Laivurinkatu 7, 48100 Kotka

Toimisto on avoinna maanantaisin ja perjantaisin 9 - 15. Muina aikoina asiakastapaamiset sovitusti.

Sosiaalinen media


Tilaa uutiskirje

Copyright Kymenlaakson liitto 2020. Oikeudet muutoksiin pidetään.