Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Logot ja vaakuna

Voit ladata käyttöösi Kymenlaakson liiton logon eri muodoissa. Logo löytyy myös englannin ja ruotsin kielisinä versioina. Ensisijainen muoto on värillinen versio, mutta riippuen käyttökohteesta, mutta se löytyy niin mustavalkoversiona kuin valkoisenakin erilaisiin taustoihin soveltuen. Kymenlaakson liiton logo on otettu käyttöön v. 2015. Kymenlaakson liiton kautta rahoitusta saavilla hanketoteuttajilla on auttomaattisesti lupa käyttää liiton logoa. Muiden toimijoiden on hyvä ilmoittaa liitolle tarpeesta käyttää logoa.

Rakennerahastojen rahoittamat hankkeet

Kaikessa rakennerahastoviestinnässä ohjelmakaudella 2021-2027 tulee käyttää EU-lipputunnusta, jonka yhteydessä on teksti ”Euroopan unionin osarahoittama”. Täsmälliset ohjeet löydät osoitteesta Rakennerahastot.fi 

png, suomi, värillinen, taustaton

png, suomi, musta, taustaton


png, suomi, valkoinen, taustaton

png, en, valkoinen, taustaton

png, sv, värillinen, taustaton

png, sv, musta, taustaton

pdf, vektor, suomi, värillinen

pdf, vektor, suomi, musta

png, en, värillinen, taustaton

png, en, musta, taustaton

pdf, vektor, sv, värillinen

pdf, vektor, sv, musta

jpeg, suomi, värillinen, valkoinen tausta

jpeg, suomi, muva, valkoinen tausta

pdf, vektor, en, värillinen

pdf, vektor, en, mustavalkoinen

jpeg, sv, värillinen, valkoinen tausta

png, sv, valk, taustaton

Kymenlaakson vaakuna

Vaakunan on suunnitellut Gustaf von Numers. Vaakuna on hyväksytty Kymenlaakson maakuntaliiton maakuntakäräjillä 25.11.1951.

Vaakunaselite: "Katkoisen kilven sinisessä yläkentässä hopeinen, nouseva, hyppäävä lohi, jonka varukset kultaa; hopeisessa alakentässä reunoihin ulottuva sininen verkko."
Vaakunan käyttämiseen tarvitaan lupa. Luvan myöntää hallintojohtaja Harri Turkulainen. Lupa pyydetään liiton virallisen sähköpostin kautta osoitteella: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jaa artikkeli

Päivitetty 14 maaliskuu 2024