Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content

Paikkatieto ja karttapalvelu

Paikkatiedolla on merkittävä rooli maakunnassa tehtävässä suunnittelutyössä. Maankäytön suunnittelu ja maakuntakaavan laadinta ovat keskeisimmät paikkatietoaineistoa hyödyntävät ja tuottavat tehtävät Kymenlaakson liitossa. Lisäksi paikkatietoa hyödynnetään ja tuotetaan myös muussa alueiden käytön ja kehityksen suunnittelussa.

INSPIRE-direktiivi sekä laki ja asetus paikkatietoinfrastruktuurista velvoittavat maakuntien liittoja laatimaan, ylläpitämään ja asettamaan saataville maankäyttöön liittyvät paikkatietoaineistonsa.

Alla olevien palvelujen avulla pääset tarkastelemaan Kymenlaakson liiton tuottamia paikkatietoaineistoja ja -palveluja sekä INSPIRE-direktiivin mukaisia maakuntakaava-aineistoja.

Kymenlaakson liiton paikkatietopalvelu

Kymenlaakson liiton paikkatietopalvelu

Kymenlaakson liiton paikkatietopalvelussa pääset tutustumaan Kymenlaakson maakuntakaavoihin, erilaisiin selvitys- ja seuranta-aineistoihin sekä tilannekuvapalveluihin. Palvelu avautuu uuteen ikkunaan.

Siirry palveluun

Maakuntakaavat.fi

Maakuntakaavat.fi

Sivusto tarjoaa tietoa maakuntakaavayhdistelmästä ja rajapinnoista. Palvelusta löytyvät INSPIRE-direktiivin mukaiset maakuntakaava-aineistot sekä WMS-rajapintana, että ladattavassa muodossa (shp). Palvelu avautuu uuteen ikkunaan.

Siirry palveluun

Paikkatietoikkuna

Paikkatietoikkuna

Palvelun avulla pääset tutustumaan INSPIRE yhteensopivaan Kymenlaakson maakuntakaavaan 2040 yhtenäisessä tietomallissa. Palvelu avautuu uuteen ikkunaan.

Siirry palveluun

Jaa artikkeli

Päivitetty 13 huhtikuu 2021

Lisätietoja

Ronkanen Elina
Maakuntasuunnittelija
+358 44 747 8511
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paikkatietohallinto, tietopalvelu, osallistaminen ja viestintä, virkistys ja tekninen huolto