Maakunnan kehityksen kärjessä

Kartat ja paikkatieto

Paikkatiedolla on merkittävä rooli maakunnassa tehtävässä suunnittelutyössä. Maankäytön suunnittelu ja maakuntakaavan laadinta ovat keskeisimmät paikkatietoaineistoa hyödyntävät tehtävät Kymenlaakson Liitossa. Lisäksi paikkatietoa hyödynnetään myös muussa alueiden käytön ja kehityksen suunnittelussa.

Kymenlaakson Liiton paikkatietopalvelussa pääset tutustumaan Kymenlaakson maakuntakaavoihin sekä niihin liittyviin selvitysaineistoihin. Esittelyssä on kaikki Kymenlaakson vahvistetut vaihemaakuntakaavat: Taajamat ja niiden ympäristöt, Maaseutu ja luonto, Kauppa ja merialue sekä Energiamaakuntakaava. Lisäksi paikkatietopalvelussa voit tutustua tilastotietoihin Kymenlaaksosta neljän karttasarjan Tilastotietoa Kymenlaaksosta, - väestö, -väestön kehitys sekä - työ ja koulutus avulla.

Paikkatietopalveluun

Paikkatietoaineistot

Kymenlaakson Liiton maakuntakaavoihin ja maakuntakaavan selvityksiin liittyviä aineistoja on mahdollista ladata avoimet tietoaineistot -palvelusta.

LATAUSPALVELUUN

Kymenlaakson maakuntakaavat on myös ladattavissa Lounaistiedon dataportaalista.

 

Havaitsitko ongelmia karttapalvelun tai muiden paikkatietopalveluiden käytössä? Ilmoita niistä meille Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

e-max.it: your social media marketing partner